9-годишната Бриана Петрова от Варна извоюва титлата Grand Prix Мини

...
9-годишната Бриана Петрова от Варна извоюва титлата Grand Prix Мини
Коментари Харесай

Дете от Варна стана Мини Мис Планета

9-годишната Бриана Петрова от Варна извоюва купата Grand Prix " Мини Мис и Мини Мистър Планета ". Тази година хазаин на влиятелния конкурс за хубост и гений бе курортният комплекс " Албена ". Страната ни представляваше победителката в миналогодишния конкурс за хубост и гений " Мини Мис и Мини Мистър Свят ". Бриана съумя да грабне купата в конкуренцията с участници на възраст от 4 до 17 години от над 20 страни, измежду които Южна Африка, Бразилия, Индия, Русия, Румъния и Грузия.

Кандидатите за купата бяха оценени от умело интернационално жури, формирано от експерти в областта на шоубизнеса и хубостта, а също от публицисти и дизайнери. Имаше и детско звездно жури, което включваше спечелили от предходни години, спечелили купата " Мини Мис и Мини Мистър Планета " от България, Русия и Грузия.

Участниците се показаха в няколко тура: изявление с жури, фешън ревю, демонстриране на гений, национални носии, тематично дефиле " Морско дъно ", публични рокли и костюми, финално шоу.

Българката Бриана Петрова е професионален детски модел. Има опит в телевизионни реклами, ревюта и многочислени фотосесии. Участва и в много други интернационалните и национални състезания, където се изявява още като певица, пианистка и изпълнителка на латиноамерикански танци. Канят я за участия в фешън ревюта на световноизвестни дизайнери, както и във кино продукции.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР