9 Academy“ търси нови 50 предприемчиви и жадни за знания

...
9 Academy“ търси нови 50 предприемчиви и жадни за знания
Коментари Харесай

„9 Academy“ приема нови 50 души с идеи и предприемачески дух

„ 9 Academy “ търси нови 50 предприемчиви и жадни за познания хора ат цяла България за своя сезон 9. Крайният период за кандидатстване е до 22 октомври .

Бизнес академията е общественост от хора, които имат блян непрестанно да се развиват, да надграждат знанията и уменията си, изясни в студиото на Радио София Милена Стратиева , съосновател и управител Обучение.  Милена Стратиева и Вася Качешмарова

9-те модула на Академията са :

Предприемачество . Най-важните първи стъпки – от валидиране на концепцията и събиране на екип до намиране на финансиране.

Маркетинг, реклама и ПР . Пътят към сполучливата маркетингова тактика и съставните ѝ елементи. Ценни препоръки от специалисти с богат опит както с одобрени марки, по този начин и с нови артикули и услуги.

Продажби . Защо би трябвало постоянно да продаваме с добавена стойност, по какъв начин потребителите вземат решение за покупка и по какъв начин да ценообразуваме.

Право . Първите правни стъпки при основаване на бизнес или Неправителствени организации. Най-важните закони, които е добре да се познават от всеки.

Финанси и счетоводство . Важните финансови и счетоводни понятия, типовете вложения и по какъв начин ние да управляваме парите, а не те нас.

Човешки капитал . Какво е психически контракт и по какъв начин да управляваме връзките с хората.

Технологии за бизнеса.

Социална ангажираност и резистентност.

Управление. Първите стъпки в мениджмънта.

Програмата е и за професионално, и за личностно развиване. Участниците учат както от лекторите, които са специалисти в своите области или практици бизнесмени, по този начин и между тях.

„ Подборът на участниците в Академията става въз основата на пълномощия, които търсим “, добави Стратиева.

След края на всеки един сезон участниците влизат в Алумни клуба на 9Academy, където ученето, поддръжката, обмена на скъпи познания, запаси и контакти продължава.

Впечатленията си от 8-ия сезон на Академията показа Вася Качешмарова. Тя е началник на екип в софтуерна компания, само че и съосновател на Busy Baby - ръчно направени сензорни дъски за развиване на фината моторика на децата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР