84-годишен мъж е изчезнал от хоспис в русенското село Николово.

...
84-годишен мъж е изчезнал от хоспис в русенското село Николово.
Коментари Харесай

Издирват възрастен мъж, изчезнал от хоспис в Русенско

84-годишен мъж е липсващ от приют в русенското село Николово. Сигнал за това е подаден от чиновниците в дома за възрастни хора, откъдето прецизират, че индивидът се споделя Георги Неделчев и не за пръв път излиза самичък.

След подаване на информацията са образувани екипи от ОДМВР -Русе за търсенето му. Предприети и осъществени са нужните оперативно-издирвателни дейности, както и със съдействието на прилежащи регионални дирекции, по този начин и с подразделенията на гранична полиция и жандармерията, включено е и следово куче на Министерство на вътрешните работи и чиновник от ОДМВР- Разград.

Екипи работят и сега на терен. Дейностите по издирването му не престават.

От приюта са обяснили, че не могат да открият мъжа от два дни. Той е избягал без яке, единствено с вълнено кафяво сако. Ходи с възглавница.

В следобедните часове през вчерашния ден е подаден сигнал за възрастен мъж в несъответстващо положение на пътя Русе-Николово. На място незабавно е изпратен полицейски екип, само че индивидът към този момент не е бил там.

За страдание от общественото заведение не разполагат със фотография, която да улесни търсенето, все пак жителите, които разполагат с някаква потребна информация за изчезналото лице, могат да алармират на телефон 112.

Текст: Пламенка Тонева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР