„Възраждане“ иска оставка на националните предатели от правителството „Петков“ и

...
„Възраждане“ иска оставка на националните предатели от правителството „Петков“ и
Коментари Харесай

Боят настана! Искат оставката на правителството и съдебно възмездие: Готвят поредно предателство!

„Възраждане“ желае оставка на националните предатели от държавното управление „Петков“ и правосъдно отмъщение. Такава декларация прочете от трибуната в Народното събрание ръководителят на партията Костадин Костадинов, като акцентира, че по този начин българският народ не е мамен и лъган в продължение на 30 години.

Политиците от Политическа партия „Продължаваме промяната“ готвят следващото изменничество. Готвят проекта за приемане на еврото. 10 милиона ще се дадат на рекламна организация, до момента в който българският народ е лъган и мамен. Лъжат ни, че ще станем по-богати от еврото, само че ще станем по-бедни. Лъжат ни за газа и заплащането му в рубли. Това е следващо политическо изменничество. Предателство е, че златният ни запас е в британска банка. Това е под давление на непознати, американски дипломати, сподели Костадин Костадинов в декларация от „Възраждане“.

Срамно е по този начин да се унижава по този начин българският народ. Подложени сме и на напън за приемането на районен съд Македония в Европейски Съюз. Правителството ни се държи като слугинаж, а прислужниците никой не ги почита.

Национални предатели са тези, които настояват, че непознатите бази и войски у нас, а не българската армия ще ни пази, тези, които постановат общностните над националните ползи, тези които ни тласкат към война, сподели още Костадинов.

Затова държавното управление би трябвало да подаде оставка, а националните предатели да понесат отговорност за виновността си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР