“Във връзка с горещия дебат “за” и “против” ратификацията на

...
“Във връзка с горещия дебат “за” и “против” ратификацията на
Коментари Харесай

Нов скандал в парламента! Корнелия Нинова обвини Цветан Цветанов в лъжа за Истанбулската конвенция…

Във връзка с горещия спор “за” и “против” ратификацията на Истанбулската спогодба, господин Цветан Цветанов лъже, че по време на съвещание на съвета на ПЕС в Лисабон съм подкрепила конвенцията .” Това съобщи в пост в персоналния си профил във Facebook соцлидерът Корнелия Нинова.

Тя акцентира, че  не е гласувала за конвенцията на нито един интернационален конгрес. Мнението и е, че  ГЕРБ, ползвайки вътрешна информация от ПЕС, подвеждат българските жители.

Тя изясни, че от  ГЕРБ посочили лист с записалите се за присъединяване във форума, представяйки го като лист на гласувалите.

Позицията ми е поредна и ще остане такава изначало и до дъно. И като политик, и като жена постоянно ще се боря за правата на жените” , безапелационна е Нинова.

Тя подчертава, че също по този начин постоянно ще  се бори срещу това дамите да бъдат използвани като знаме за налагане принудително на българското общество на джендър идеологията.  Според нея това визира и “т.нар. обществен, а всъщност трети пол”. Социалистката е срещу въвеждането му в българските учебни заведения. Да пазим децата, прикани соцлидерът.

Източник: news.bg
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР