82-годишен шофьор блъсна две жени на пешеходна пътека на оживен

...
82-годишен шофьор блъсна две жени на пешеходна пътека на оживен
Коментари Харесай

Ще има ли наказание за 82-годишния шофьор, блъснал две жени в Бургас?

82-годишен водач блъсна две дами на пешеходна пътека на многолюден бул. в Бургас и избяга.  Какво наказване ще получи и какво е положението на потърпевшите?

Жените се разминават с леки контузии в региона на краката.

„ Светло беше. Ние си пресичахме от 16 блок на пешеходната пътека. Той идваше от центъра и не знам за какво реши, че би трябвало да спре в крайници ми “, изясни 72-годишната Пенка Димитрова, тръгнала на пазар със своя съседка.

„ Не знам за какво реши, че би трябвало да спре в крайници ми “, разяснява една от потърпевшите

След удара, водачът спрял за малко, само че след това потеглил, споделя пострадалата.

„ Държа се  като несъответстващ. Нито слезе, гледаше в една точка. Той избяга. Не сподели " извинявайте ", не сподели " по какъв начин се чувствате, добре ли сте ". Това беше всичко, той просто избяга “, добави потърпевшата.

Началникът на „ Пътна полиция “ в Бургас гл. контрольор Пламен Николов изясни, че наказването за 82-годишния водач е отнемане от правоуправление за период от 1 до 6 месеца и парична глоба от 50 до 200 лева, по тази причина че е напуснал местопроизшествието.

След удара водачът и пасажерите са се пробвали да изоставен мястото и да избягат

Затова, че не е обезпечил преимущество на преминаващите по пешеходната пътека пешеходци глобата е 100 лева и лишаване на 10 контролни точки.

„ Той заяви, че не е възприел настъпилото произшествие и по тази причина го е напуснал. До този миг няма други нарушавания на пътя “, сподели гл. контрольор Николов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР