Засилено полицейско присъствие има в цялата страна днес. Проверките ще

...
Засилено полицейско присъствие има в цялата страна днес. Проверките ще
Коментари Харесай

Акция срещу нарушителите на пътя: Има ли драстични превишения на скоростта?

Засилено полицейско наличие има в цялата страна през днешния ден. Проверките ще продължат до края на празничните и почивни дни. Акцията е против високите скорости, само че водачите ще бъдат тествани и за алкохол и опиати.

В Сливенско придвижването в ранните часове на деня е ненадейно интензивно. На пътя София - Бургас засилено полицейско наличие има в секторите с най-вече извършители.

 „ Съгласно празниците и почивните дни правим денонощни инспекции на водачи по отношение на алкохол, опиати и превишена скорост “, изясни старши контрольор Митко Минчев.

 Празнично пътешестване: Не превишавайте скоростта, ще има инспекции Тази сутрин 3 мин. Празнично пътешестване: Не превишавайте скоростта, ще има инспекции  Сезонът на пътуванията: Избираме все по-дълги екскурзии и по-често с рейс България 2 мин. Сезонът на пътуванията: Избираме все по-дълги екскурзии и по-често с рейс  Акция „ Великден “: Започват инспекции на агнешкото месо, козунаците и яйцата България 2 мин. Акция „ Великден “: Започват инспекции на агнешкото месо, козунаците и яйцата  Пътуване за Великден: Засилен ли е към този момент трафикът и къде да чакаме тапи? България 3 мин. Пътуване за Великден: Засилен ли е към този момент трафикът и къде да чакаме тапи?  Празнично пътешестване: Не превишавайте скоростта, ще има инспекции Тази сутрин 3 мин. Празнично пътешестване: Не превишавайте скоростта, ще има инспекции  Сезонът на пътуванията: Избираме все по-дълги екскурзии и по-често с рейс България 2 мин. Сезонът на пътуванията: Избираме все по-дълги екскурзии и по-често с рейс  Акция „ Великден “: Започват инспекции на агнешкото месо, козунаците и яйцата България 2 мин. Акция „ Великден “: Започват инспекции на агнешкото месо, козунаците и яйцата  Пътуване за Великден: Засилен ли е към този момент трафикът и къде да чакаме тапи? България 3 мин. Пътуване за Великден: Засилен ли е към този момент трафикът и къде да чакаме тапи?

По думите му в последните дни полицията е засякла няколко водачи, карали с превишение от над 90 км/ч.

„ При позволение на 60 км/ч., камерите ни уловиха водачи, шофиращи със 134 км/ч., 146 км/ч и 152 км/ч. Спираме безусловно всички коли, в това число и чужденци “, сподели още контрольор Минчев.

Снимка: bTV

Той акцентира още, че чиновниците на реда ревизират и бусове и товарни коли за транспортиране на мигранти, само че в последните месеци не са установявали такива случаи.

„ Често пътувам по тази права. Тук се кара с огромни скорости. Фрапиращи случаи има доста “, сподели за bTV спрян за инспекция на Подбалканския път лидер.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР