ДНК анализ потвърди, че Велико Минков е бащата на малкото

...
ДНК анализ потвърди, че Велико Минков е бащата на малкото
Коментари Харесай

Велико Минков: Благодарение на добрите си отношения с родителите на Пейо виждам детето си

ДНК разбор удостовери, че Велико Минков е бащата на дребното дете на Габриела Пеева - дамата, която дружно с майка си, е упрекната в убийството на брачна половинка си Пейо Пеев. Изследването демонстрира с решителност, че точно Минков е биологичният татко.

Тази седмица съдът пусна под домакински арест Габриела Пеева , а сега и двете ѝ деца се отглеждат от фамилията на убития Пеев. Предстои правосъдна борба за родителските права.

Адвокатът на Минков – Пламен Борисов, съобщи, че това е единствено началото.

 Велико Минков е биологичен татко на детето на Габриела Славова, упрекната в убийството на Пейо Пеев България 4 мин. Велико Минков е биологичен татко на детето на Габриела Славова, упрекната в убийството на Пейо Пеев  Велико Минков: За Габриела и майка ѝ ние с Пейо сме биологичен материал, а не татковци Тази сутрин 3 мин. Велико Минков: За Габриела и майка ѝ ние с Пейо сме биологичен материал, а не татковци  Случаят с убийството на Пейо: Арест за Габриела и майка ѝ Красимира България 3 мин. Случаят с убийството на Пейо: Арест за Габриела и майка ѝ Красимира  Жестокото ликвидиране на брачен партньор в София: Една от арестуваните дами от 30 година работи в Министерство на външните работи България 2 мин. Жестокото ликвидиране на брачен партньор в София: Една от арестуваните дами от 30 година работи в Министерство на външните работи  Майка и щерка са задържани за ликвидиране в София България 1 мин. Майка и щерка са задържани за ликвидиране в София  Велико Минков е биологичен татко на детето на Габриела Славова, упрекната в убийството на Пейо Пеев България 4 мин. Велико Минков е биологичен татко на детето на Габриела Славова, упрекната в убийството на Пейо Пеев  Велико Минков: За Габриела и майка ѝ ние с Пейо сме биологичен материал, а не татковци Тази сутрин 3 мин. Велико Минков: За Габриела и майка ѝ ние с Пейо сме биологичен материал, а не татковци  Случаят с убийството на Пейо: Арест за Габриела и майка ѝ Красимира България 3 мин. Случаят с убийството на Пейо: Арест за Габриела и майка ѝ Красимира  Жестокото ликвидиране на брачен партньор в София: Една от арестуваните дами от 30 година работи в Министерство на външните работи България 2 мин. Жестокото ликвидиране на брачен партньор в София: Една от арестуваните дами от 30 година работи в Министерство на външните работи  Майка и щерка са задържани за ликвидиране в София България 1 мин. Майка и щерка са задържани за ликвидиране в София

„ Процесът може да продължи с години, майката може да оспорва експертизата. Може да изиска тройна, да бави процеса. Тя има своите наставнически права. Освен това забелязал съм, че Габриела употребява статута си на майка, с цел да си обезпечи по-облекчена мярка за неотколнение. Надявам се допустимо най-бързо да завърши делото и бащата по-бързо да влезе в бащинските си функционалности “, сподели той.

Велико Минков сподели, че от месец и нещо вижда детето си, което е на 7 месеца.

„ То пораства добре в спокойна среда. Гледано и обгрижвано е от майката и бащата на Пейо, както и от сестра му. Само с помощта на положителните ми връзки с тези хора аз мога да виждам детето си. Иначе нямаше по какъв начин да стане “, изясни мъжът.

Адвокатът му добави, че би трябвало това да се случи със обществени служащи, което са се пробвали да създадат преди експертизата, само че нищо не се е случило.

Според Борисов и мярката за неотклонение на майката е учудваща точно и поради довода, ч е би трябвало да си вижда децата.

„ Кой може да подсигурява, че при среща с тях, те са в сигурна среща “, разяснява юристът на Велико Минков.

От своя страна биологичният татко съобщи, че се е опитвал посредством посредник да доближи до юристите на Габриела, само че няма доста триумфи.

А сестрата на жертвата съобщи, че не е виждала Габриела от 6 години и че в никакъв случай не са претендирали, че детето е на брат ѝ.

История на убийството

Убийството на Пейо Пеев беше осъществено при започване на тази година в София. За него са упрекнати брачната половинка му 33-годишната Габриела Славова и 54-годишната ѝ майка Красимира Трифонова.

Престъплението беше осъществено през януари в София. Разследването сподели, че мъжът е погубен на 18 януари в автомобил в кв. „ Изгрев “. Тялото беше намерено по-късно в опожарената кола в гориста околност в подножието на Витоша.

Снимка: bTV

Първоначално под стража беше арестувана единствено майката на Габриела – 54-годишната Красимира Трифонова. Съпругата на Пейо Пеев беше оставена под домакински арест, с цел да се грижи за двете ѝ деца – на 4 месеца и 6 години.

После стана ясно, че децата са настанени от обществените при родственици и на 31 януари 33-годишната Славова беше отведена в ареста.

Във връзка с следствието на закононарушението стартира да се разплита и различен проблем – някогашният народен представител от „ Продължаваме промяната “ Велико Минков претендира,  че е биологичен татко  на по-малкото дете. Той стартира борба за правата над сина си.

Оказа се даже, че Велико Минков е бил измежду първите арестувани, откакто е намерено тялото на Пейо Пеев.

Снимка: btvnovinite.bg

След убийството децата на Габриера Славова бяха настанени при родителите на убития Пейо Пеев и от този момент те се грижат за тях.

Преди дни Апелативният съд в София пусна 33-годишната жена под домакински арест. Мотивите на юристите ѝ са, че  тя е почтена  и желае да се грижи за децата си. Засега няма информация те да са предоставени на нейните грижи.

Адвокатът на Минков -  Пламен Борисов разяснява, че оттук нататък е въпрос на процедури какъв брой бързо ще завърши това дело и какъв брой бързо Минков ще бъде вписан и приет юридически за татко на детето.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР