81 са вече жертвите на опустошителните наводнения в западната част

...
81 са вече жертвите на опустошителните наводнения в западната част
Коментари Харесай

Трагедия в Германия: Жертвите на наводненията са вече 81

81 са към този момент жертвите на опустошителните наводнения в западната част на Германия. 1300 души се водят в неопределеност в региона на Кьолн, заяви Нова тв. Цели градове са в руини след най-мащабното в новата история на Германия сходно естествено злополучие. Придошлите реки отнесоха цели региони, а доста къщи са се срутили. Мобилните мрежи са прекратени, а доста хора не могат да се свържат с околните си.

" Мирни селища претърпяват злополука, покруса. Шокирана съм от данните, които получавам за градове под вода, в които хората се качват по покривите на къщите си, с цел да се спасят и да бъдат избавени ", съобщи канцлерът Ангела Меркел.

Язовир покрай границата с Белгия прелива, има заплаха стената на различен пък да се срути.

11 души са починали в южната част на Белгия, откакто наводняване нанесе съществени материални вреди в град Лиеж. Жителите на няколко региона бяха евакуирани поради придошлата река Мьоз.

Проливният дъжд провокира нарушавания в придвижването на градския превоз. Почти всички влакове в южния регион на Белгия бяха спрени.

Рекордните превалявания в Западна Европа доведоха до преливане на реки и езера в Белгия, Нидерландия, Люксембург и Швейцария.

Властите в град Маастрихт в Нидерландия приканиха жителите на два региона да изоставен домовете си заради предстоящото преливане на река Мьоз. Става дума за към 10 хиляди души, заяви в Нидерландската телевизионна корпорация (NOS), представена от " Фокус ". Жителите би трябвало да изоставен домовете си допустимо най-бързо, предизвестие от локалните управляващи. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР