"80% от предстоящото увеличение на тарифите за електроенергия ще бъдат

...
"80% от предстоящото увеличение на тарифите за електроенергия ще бъдат
Коментари Харесай

Гръцката държава ще покрие 80% от увеличените сметки за ток

"80% от идното нарастване на цените за електрическа енергия ще бъдат покрити от страната ", съобщи представителят на гръцкото държавно управление Янис Икономиу в неделя в изявление за телевизия "Скай ".
Той приказва за ограниченията, оповестени от премиера Кириакос Мицотакис на Международния панаир в Солун, заяви организация АНА-МПА.
Субсидията визира всички цени на Обществената електрическа корпорация (ОЕК), изясни Икономиу и означи, че частните енергийни компании ще бъдат принудени да ги следват, тъй като в противоположен случай ще изгубят клиенти.
„ И несъмнено, това също ще провокира конкуренция измежду фирмите, тъй че в доста случаи абсорбирането на нарастването на цените може да бъде доста по-голямо ", добави още той.
Янис Икономиу съобщи, че пакетът от ограничения надвишава 3,5 милиарда евро и най-важното е, че налозите се понижават и приходите се усилват: „ Предвижда се щит за случилото се и това, което може да се повтори. И несъмнено, това дава доста значима мотивация на новото потомство да стане още веднъж основен воин посредством обучение, работа, потребление на технологии, генерално за живот в изменящата се страна. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР