8 папки от "антикорупционната търсачка Гугъл" за Иво Прокопиев предостави

...
8 папки от "антикорупционната търсачка Гугъл" за Иво Прокопиев предостави
Коментари Харесай

ДПС връчи на премиера 8 папки със сигнали срещу Иво Прокопиев

8 папки от "антикорупционната търсачка Google " за Иво Прокопиев даде Движение за права и свободи на премиера Кирил Петков

Така депутатът Йордан Цонев разгласи, че от придвижването чакат да бъде разследван Прокопиев и да бъде сигнализирана прокуратурата, по този начин както министър-председателят съобщи на прокуратурата лист с 19 имена, написа.

Под един критерий да се проверяват всички, желаеха от Движение за права и свободи, а министър председателят даде обещание, че няма да има сигнал, който да бъде пренебрегнат от българското държавно управление. "Единствено се запитвам за какво не отива този сигнал в прокуратурата. Ако и вие нямате доверие в прокуратурата, значи имаме общ проблем и дружно би трябвало да го разгадаем ", сподели още Петков.

"Подаваме сигнала по 2 аргументи ", изясни Цонев и уточни, че от Движение за права и свободи имат доверие и в Министерски съвет и в прокуратурата. "Подозираме, че има разпънат чадър над Иво Прокопиев от години наред ", сподели депутатът и попита дали Петков ще запита прокуратурата за какво не е протестирала оправдателното решение на съда по делото против Прокопиев. "Добре би било под по-строг надзор да бъдат разследвани тези данни ", добави той.

"Явно започваме да се сплотяваме по-голяма група, че този прокурор би трябвало да си върви ", отвърна Кирил Петков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР