Манипулацията и изопачаването на истината се превръщат в трайна черта

...
Манипулацията и изопачаването на истината се превръщат в трайна черта
Коментари Харесай

Радев: Нашите евроатлантици с охота биха изпратили всички българи на фронта в Украйна

Манипулацията и изопачаването на истината се трансформират в трайна линия на българската политика. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев, който взе участие през днешния ден в гала по връчването на премиите на състезанието по програмиране " CodeIT ".

„ Виждаме по какъв начин се преиначават и моите думи, виждаме и цялата обстановка по отношение на развиване във войната в Украйна. Участието на НАТО в този спор на всички равнища е обществена загадка, която от ден на ден става очевидна. И това присъединяване се задълбочава и крие риск от безконтролна ескалация, а това ще рече и от нуклеарен армагедон. Всички спекулации по тази тематика целят да приспят публичното мнение “, разяснява Радев.

„ Аз изрично не съм заявявал в никакъв случай, че България е взела решение за изпращане на свои войски в Украйна. Нашите самозвани евроатлантици са страхливички и неспособни сами на такова решение и знаят, че ще бъдат отлъчени и отритнати от обществото, както си го получиха и при опита да анулират 3 март за народен празник. Иначе, в случай че оставим на тях, с ненаситност биха изпратили всички българи да се бият в Украйна, с цел да прикрият своята подправена евроатлантическа фасада. Защото те са доста надалеч от евроатлантическите полезности и се пробват да прикрият тяхната липса, излагайки на риск и страната ни, и Европа ", добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР