78-годишен свещеник и кмет развалиха празника на децата, като съюзиха

...
78-годишен свещеник и кмет развалиха празника на децата, като съюзиха
Коментари Харесай

Кмет и свещеник се съюзиха срещу Дядо Коледа

78-годишен духовник и кмет скапаха празника на децата, като съюзиха против дядо Коледа. Така 40 деца и техните родители останали неприятно сюрпризирани навръх празника.
В обществените мрежи майките описаха, че след случилото се децата със сълзи на очите ги питали дали думите на отец Себастиано Русо, духовник в село Маляно Алпи, в провинция Кунео са правилни. Родителите се питат по какъв начин е допустимо това да се случи в миг, когато те слагат подаръците на децата си под елхата в най-свещената нощ в годината.
Разгневените фамилии вземат решение да напишат писмо до епископа на региона и да обяснят случилото се. " Има способи и способи да се кажат нещата. Понякога се изискват почитание и тактичност. Има време да се каже нещо. Методът сигурно не е посредством повреждане на Коледа за децата. Някои тематики би трябвало да се разискват в фамилията ", безапелационни са майките.
Кметът на града обаче отбрани свещеника, който служи там от 1994 година. Градоначалникът сподели, че същинското значение на Коледа не може да бъде съпоставено с консуматорството на подаръците, а с идването на земята на Исус, с цел да донесе на хората избавление и светлина, съобщи БГНЕС.
Отец Себастиано Русо, който е духовник от 55 години, подаде оставка и изясни, че тя е персонално решение, което обаче не било обвързвано със случилото се.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР