74-годишен мъж изгоря в монтанското село Николово на 3 ноември.

...
74-годишен мъж изгоря в монтанското село Николово на 3 ноември.
Коментари Харесай

74-годишен мъж изгоря в монтанското село Николово

74-годишен мъж изгоря в монтанското село Николово на 3 ноември. Сигналът за открит мъртвец е получен на 3 ноември, екипът с огнеборци е тръгнал в 15:34 часа. Полицейска група е разкрила в обособена сграда в двора на парцела обгорялото тяло на мъжа. Аутопсията ще бъде в МБАЛ " Д-р Стамен Илиев ".

Инспектор от пожарната е огледал местопроизшествието. Пожарът е бил сподавен от внук на умрелия. Роднините на умрелия са споделили, че той е бил мъчно преносим и сутринта преди случая са му оставени цигари за пушене. Тялото е превозено в Съдебна медицина за осъществяване на аутопсия.

Предполагаемата причина за пожара е в развой на определяне. По случая работи районно управление (на МВР) Монтана.

Това не е единственият пожар в Монтана в дните на балотажа. В 21:40 ч. е получен сигнал за пожар в селскостопанска сграда в село Горно Озирово, благосъстоятелност на локален гражданин. Огънят е унищожил 5 куб. м дърва, 30 кв.м спомагателни постройки, домашно имущество. Спасени са три прилежащи здания.

Сухи треви са гасени и преди обяд - в 11:54 часа седем екипа на пожарната в Монтана и бранш " Специализирани оперативни действия " - 21 души са взели участие в гасене на пожар на сухи треви и шубраци. На същото място на 27 октомври 2019 година над град Чипровци, в местността Вража Глава са горели треви. Пожарът е локализиран към 23:30 ч. като и през днешния ден - 4 ноември още веднъж е изпратен екип на пожарната да дежури в местността.

Вечерта в 18,04 ч. в град Монтана са гасени сухи треви в околност до Кулата на повърхност към 2 дка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР