73-годишната разградчанка Наталия Петрова благодари чрез разградския вестник „Екип 7“

...
73-годишната разградчанка Наталия Петрова благодари чрез разградския вестник „Екип 7“
Коментари Харесай

Нападател на Лудогорец спаси припаднала жена в Разград

73-годишната разградчанка Наталия Петрова благодари посредством разградския вестник „ Екип 7 “ за оцеляването си на „ Спешна помощ “ и особено на футболиста на Лудогорец Якуб Шверчок и жена му, с помощта на които е стигнала бързо до медиците.

На 23-ти март сутринта Наталия тръгнала да купува медикаменти на брачна половинка си, само че припаднала на улицата, покрай дома им на улица „ Бузлуджа “ 21. В този миг оттова минал дружно с приятелката си футболистът на Лудогорец. Без съмнение полякът посочил, че има експедитивност и точна реакция освен на терена, само че и в сложна житейска обстановка. Нападателят и жена му Алина Войтас – някогашна полска хандбална националка, незабавно се притекли на помощ и издърпали разградчанката от платното на тротоара. После футболистът позвънил в „ Спешна помощ “ обяснил колкото може на полско-български каква е обстановката и за по-сигурно потърсил човек в пустия по това време регион, с цел да помогне в връзката.

Тъй с помощта на съответната интервенция на поляците, Наталия стига бързо до болничното заведение, докторите я вдигнали на крайници и през вчерашния ден тя към този момент си бе у дома – с рани, синини и отоци по главата, само че жива. И напълно съществено ни сподели, че чака да мине епидемията, с цел да почне да гледа мачове на „ орлите “ - този път поради изявите на обичания си към този момент футболист Якуб Шверчок.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР