72-годишен варненец, водач на мотопед е с фрактура на палците

...
72-годишен варненец, водач на мотопед е с фрактура на палците
Коментари Харесай

Двама възрастни варненци пострадаха при пътни инциденти

72-годишен варненец, лидер на мотопед е с фрактура на палците на краката след пътен случай, оповестиха от полицията във Варна. По данни на пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи, сериозната обстановка е настъпила поради погрешно изпреварване.

При различен случай 77- годишна пешеходка е с травма на главата. Полицията не дава повече информация за случая.

В събота, полицейски чиновници на районно управление (на МВР) Провадия, спрели за инспекция 28-годишен, прочут на Министерство на вътрешните работи, лидер на лек автомобил. При последвалата инспекция с наркодрегер, се оказало че мъжът – от с. Блъсково, е седнал зад кормилото след приложимост на амфетамин. Инспекцията открила също, че мъжът е недееспособен и ръководи МПС, което не е записано. Пътните служители на реда са му издали ваучър за лабораторно проучване, само че мъжът е отказал такова и е арестуван за период до 24 часа. По този и идващият случай са формирани бързи производства. В същия ден, екип на Четвърто районно управление (на МВР) задържал в ареста 44-годишен варненец, който седнал зад кормилото след приложимост на опиати и метадон.

23-годишен варненец е заловен да кара след консумация на алкохол. При осъществена инспекция, екип на Пето районно управление (на МВР) открил почерпката на мъжа, след експериментиране с алкотест. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР