718 грама недекларирани златни и сребърни накити откриха в бельото,

...
718 грама недекларирани златни и сребърни накити откриха в бельото,
Коментари Харесай

Откриха злато и сребро за над 30 хил. лв. в бельото на румънка

718 грама недекларирани златни и сребърни украшения откриха в бельото, облеклата и дамската чанта на румънска гражданка митническите и гранични чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, оповестиха от Агенция „ Митници”.
Жената е пътувала с лек автомобил с румънска регистрация. Колата с марка „ Фолксваген Пасат " е пристигнала на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово от Турция на 17.02.2018 година Шофьорът и неговите спътници, всички румънски жители, са декларирали пред българските митнически чиновници, че не внасят нищо за обявление. По време на инспекция и при персонален обзор на пътуващата в колата румънска гражданка с букви А.Т., митническите чиновници откриват бижутерски произведения от жълт и бял метал, укрити в нейното долни дрехи, във вътрешни джобове по нейните облекла и дамската чанта.
Иззети са 602,98 грама златни украшения и 115,49 грама сребърни украшения с обща стойност 31 465 лева, съгласно резултатите от осъществената експертиза. Контрабандните украшения от благородни метали ще бъдат отнети в интерес на страната.
Срещу румънската гражданка е формирано досъдебно произвеждане по разказа на Митница Бургас, което се организира под надзора на Окръжната прокуратура - Ямбол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР