70-годишен дядо се превърна в истински рекордьор по кражби в

...
70-годишен дядо се превърна в истински рекордьор по кражби в
Коментари Харесай

70-годишен ветеран обра 40 апартамента в Кючука

70-годишен дядо се трансформира в същински рекордьор по обири в Пловдив. Той бил от „ кокошкарите “ и вилнял в „ Кючук Париж “. Обикалял по етажите на блоковете и пробвал дали входните порти на жилищата са заключени. Където имал шанс, прониквал безшумно и грабвал каквото му видят очите. Тършувал обаче единствено в коридорите на жилищата, защото бил нерешителен и не желал да бъде заловен на мястото на престъплението. Така, с тиха стъпка, съумял да нахлуе в общо 40 жилището единствено в този квартал и да вземе портфейли, чанти и цигари.

След като прибирал плячката, потеглял към идващия блок, с цел да търси отключени порти. Накрая обаче бил хванат след задействана система за сигурност. Охранителите го хванали, след което го предали на полицията. Тогава възрастният крадец обяснил по какъв начин работи и изпял пред униформените, че постоянно намирал най-малко по една незаключена врата от втория етаж нагоре, защото живеещите на по-долните етажи залоствали крепко, тъй като мислели, че единствено те са лесна плячка за крадци.

70-годишният деец не се спирал даже пред вратите с чипове, каквито нормално са на входа на блока. „ Едно по-силно лашкане, и вратата се отваря без проблем “, похвалил се той след задържането му. Старецът продължава да държи върха за най-вече осъществени обири през незаключени порти, и то освен в Кючука, а в целия град. Той е отличник и по възраст, защото по информация на " Марица " не е регистриран по-възрастен жилищен обирджия в града под тепетата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР