7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън разказа за

...
7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън разказа за
Коментари Харесай

Хамилтън за Лауда: Мислех, че не ме харесва

7-кратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън описа за свои забавни усещания от починалия непослушен шеф на Мерцедес Ники Лауда. Легендарният австриец има три международни трофеи и се счита за една от главните, в случай че не и главната фигура в тренсфера на Хамилтън от Макларън в Мерцедес, където той завоюва 6 от международните си трофеи.

“Ники доста ми липсва - призна Хамилтън. - С него сме имали някои от хубавите и занимателни диалози, той е един от най-забавните хора, които съм срещал. Знам, че той постоянно ме е подлагал на критика, само че до тогава още не се бяхме срещнали. Тогава аз още карах за Макларън, а той беше ефирен коментатор и въз основа на това аз си споделих: “Ники не ме харесва ”. Помня по какъв начин той ми се обади през 2012 година, попита ме дали желая да карам за Мерцедес. Тогава му споделих: “Ники, ти даже не ме харесваш, защо приказваме? ” Но откакто се срещнахме и организирахме изчерпателен диалог и тогава той ми сподели: “О, ти си същият като мен ”.

Лауда умря преди 4 години, само че неналичието му във Формула 1 към момента се усеща.
 В Мерцедес не са съумели да спасят мотора на Ръсел В Мерцедес не са съумели да спасят мотора на Ръсел
“Научих доста от Ники - добави Хамилтън. - Казах му: “Ники, аз съм водач ”, а той ми отвърна: “Не, не, ти просто се трудиш настойчиво ”, от този миг осъзнах, че двамата имаме доста общо и изградихме страхотни връзки. ”
 Волф даде обещание “постоянни усъвършенствания ” за W14 Волф даде обещание “постоянни усъвършенствания ” за W14
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР