7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън отново обясни,

...
7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън отново обясни,
Коментари Харесай

Хамилтън: Видях новата ни кола през декември!

7-кратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън още веднъж изясни, че от доста време не се е вълнувал толкоз преди началото на нов сезон. През 2022 той и Мерцедес изостанаха от борбата за международната купа, като Люис не съумя да завоюва нито едно съревнование, само че очакванията му са, че през 2023 с новия W14 той ще се върне още веднъж в челото.

“Зимната пауза беше страхотна за мен - призна Хамилтън. - Не помня от по кое време не съм бил толкоз разчувствуван да седна в новия ни автомобил, даже и да става въпрос единствено за тестванията, които предстоят. Вълнувам се, като нов съм, работата ми с отбора е вълнуваща. За първи път видях новата ни кола през декември във въздушния тунел, а седмицата преди представянето на W14 беше най-вълнуващата за мен, тъй като имах опция да видя по какъв начин се ражда новият автомобил. ”

Хамилтън удостовери обясненията на инженерите, че новият W14 е еволюция на колата от предходната година, като добави, че от екипа са му обяснили всички съществени промени по автомобила, както и че са го убедили, че са съумели да отстранят проблемите на W13, главно подскачането в края на вършиме и незадоволителната аеродинамична непоклатимост.
 Как Мерцедес повтаря историята си с W14 Как Мерцедес повтаря историята си с W14
“Този сезон ще е ужасно предизвикателство, само че аз пребивавам за такива борби, ще работим интензивно по време на тестванията, с цел да минем още напред и да забележим дали ще можем да нападаме водачите и първото място ”, добави Хамилтън.
 В Мерцедес са подготвени да се откажат от дребните въздушни кутии през 2023 година В Мерцедес са подготвени да се откажат от дребните въздушни кутии през 2023 година
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР