7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън намекна, че

...
7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън намекна, че
Коментари Харесай

Кариерата на Хамилтън ще зависи от семейството му?

7-кратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън загатна, че продължението на кариерата му ще зависи от мнението на най-близките му родственици. Настоящият контракт на Люис с Мерцедес е до края на идващия сезон, като той и Тото Волф към този момент показаха убеденост, че ще има нов договор, като Люис даже подсказа, че новият контракт може да е за най-малко 3 години.

“Кариерата ми не може да продължи постоянно, само че вътрешният ми глас твърди, че има още какво да реализира във Формула 1, че би трябвало да продължа да се боря - изясни Люис пред The New York Times. - Но и този ден ще пристигна и тогава ще ми е тежко да се разделя със надпреварите. Състезавам се от 30 години, само че към този момент нямам желание да се отхвърлям. ”

След това британецът посочи какво може да повлияе на решението му да остане в спорта или не.
 Ръсел: Ако победя Хамилтън, ставам първенец! Ръсел: Ако победя Хамилтън, ставам първенец!
“За благополучие, няма да се постанова скоро да вземам решение - разяснява Хамилтън. - Баща ми и брат ми считат, че мога да се състезавам постоянно, те също са бойци и ме схващат чудесно. Що се отнася до майка ми и сестра ми, за тях е значимо да върша това, което желая. Но те виждат, че работата ми не е лека. Мнението им за това, с което се занимавам е значимо, постоянно ги чувам. Понякога, идвам у сестра ми, лягам на дивана и задрямвам. Обичам това, което върша и с отборът всеки уикенд се борим с нови провокации. ”
 Колко се отрази таванът на бюджетите на Мерцедес през 2022 година? Колко се отрази таванът на бюджетите на Мерцедес през 2022 година?
Хамилтън предвижда преди края на сезона, че ще разисква новия си контракт с Волф през зимната пауза, а към този момент се появиха клюки, че водачът ще би трябвало да одобри по-ниско възнаграждение, с цел да подписа нов контракт с Мерцедес.
 Доктор Марко за Мерцедес и Леклер Доктор Марко за Мерцедес и Леклер
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР