68-годишният Пиърс Броснан откри още един начин да скрои номер

...
68-годишният Пиърс Броснан откри още един начин да скрои номер
Коментари Харесай

Пиърс Броснан се готви за първата си изложба

68-годишният Пиърс Броснан откри още един метод да скрои номер на времето и да го удължи още малко, като го направи най-малко няколко пъти по-приятно. Този път се остави в пухените длани на изкуството, което свърши цялата работа. Бившият агент 007 разкри проектите си за първата си галерия, а светът несъмнено имаше потребност от свежия полъх на цветовете в картините му.

Звездата от поредицата за Джеймс Бонд показа пред своите 1,6 милиона почитатели в Инстаграм нови картини, като написа: „ Понякога се възнамерявам дали да демонстрирам резултатите от работата, с която се занимавам постепенно от една мрачна нощ през 1987 година, когато за пръв път започнах да рисувам. Към края на годината в Лос Анджелис ще открия първата си галерия... в случай че не в този момент, по кое време? Време е! "
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Историята напълно ясно сочи, че в случай че желаеме нещо, трябва да действаме в негова изгода, с цел да се трансформира то от хубав блян в блестяща действителност.

 „ Рисувам фигурални картини, пейзажи и портрети. Всичко е в мой личен жанр. Самоук съм ", споделя обещаващият художник. 

През 2018 година той подари, рисуван от него портрет на Боб Дилън, на благотворителна фондация, която финансира проучване на СПИН. Малко по-късно на търг в Кан картината беше продадена за 1,4 милиона. По-рано тази година, в изявление за списание People, Броснан показа по какъв начин за пръв път стартира да рисува на 16, когато напуща учебно заведение „ само с картонена директория с рисунки ".
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

„ Изкуството избави живота ми. Успях да си намеря работа и желаех да бъда график. Но след три години работа в едно рекламно арт-студио, открих актьорството — и животът ми се прекатурна “.

Страстта му към рисуването отслабва краткотрайно, само че той се завръща към него през 1987 година, когато първата му брачна половинка Касандра Харис губи борбата си с рака.

„ Беше доста мъчно време в живота ми. Обърнах се към света на живописта и той ми даде огромна разтуха. Оттогава нещата узряха. Ходя в студиото всеки ден, даже единствено с цел да освежа четките или да подредя боите. “

Що се отнася до процеса му на работа, Броснан упорства, че всяко създание „ лишава доста време, тъй като съм ленив и не рисувам задоволително бързо “.

В други случаи обаче нещата се случват с едно гладко придвижване на ръката - стига рисуването на картината до избран стадий и просто се влюбва в нея.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)
 Антъни Хопкинс с фешън дебют на 83
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР