67-годишна китайка роди момиченце, заченато по естествен начин, съобщава „Мирър”.

...
67-годишна китайка роди момиченце, заченато по естествен начин, съобщава „Мирър”.
Коментари Харесай

Историята на тази 67-годишна баба е истинско чудо СНИМКИ

67-годишна китайка роди момиченце, заченато по натурален метод, оповестява „ Мирър”. Тиан Ин схванала, че е бременна, на 6 април по време на плануван медицински обзор в Пекин. Въпреки рекомендациите на лекарите, тя решила да задържи бебето.

Медиците определили пациентката като високо рискова. На 34-ата седмица от бременността желали да й създадат цезарово сечение поради внезапните промени в кръвното й налягане и високите равнища на захар в кръвта й. Бъдещата майка обаче отказала. Две седмици по-късно лекарите извадили бебето.



На 25 октомври Тиан родила крепко момиченце с тегло 2,5 кг. Нарекли го Тианки, което в превод значи „ изпратен от небето “.

Детето е под непрестанно наблюдаване в отделението за интензивно лекуване на новородени.

По време на интервенцията Тиан, която по-рано работела като здравна сестра в педиатрия, била в схващане. След раждането тя е настанена в интензивно поделение.



68-годишният брачен партньор на родилката, който е юрист по специалност, споделя, че бременността не е била планувана. Синът и 40-годишната им щерка прекъснали връзка с тях, когато разбрали, че родителите им считат да задържат бебето.



Тиан е безапелационна, че в случай че можеше да се върне обратно, още веднъж би направила същия избор. И признава, че раждането било прекомерно мъчително.



Тя споделя още, че счита да види щерка си пълнолетна и дружно с мъжа си се гласят да живеят до 110-годишна възраст. Майката прибавя, че не счита да разчита на помощта на децата и внуците си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР