66-годишната Мария Шрайвър попадна в обективите на папараците в Лос

...
66-годишната Мария Шрайвър попадна в обективите на папараците в Лос
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Шварценегер шокира с лице без грим

66-годишната Мария Шрайвър попадна в обективите на папараците в Лос Анджелис. Бившата половинка на артиста изплаши почитателите с типа си.

Племенницата на Джон Ф. Кенеди излезе без грим. Мария вървеше постепенно по улиците. Тя се появи в нехаен тип: носеше бяла тениска и чеп. Мери върза косата си на опашка. Папараците снимаха от близко лицето на някогашната брачна половинка на Арнолд Шварценегер.

Мрежата незабавно стартира да разисква измененията във външния тип на журналиста и публициста, притежател на премиите Peabody и Emmy. Мнозина означиха, че в този момент лицето й наподобява извънредно и тя въобще не наподобява на себе си.

„ Какво е направила с лицето си? Сякаш е осакатена ”, „ Боже, ужасно е да я виждам в този момент, по какъв начин е допустимо? ”, „ Какво й става? Това ли са следствията от несполучлива пластична интервенция? обсъждат плашещия й тип в мрежата.

Мария и Арнолд се ожениха през 1986 година и се разделиха през 2011 година През годините на брака им се родиха 4 деца. Мария подаде молба за бракоразвод, когато разбра за противозаконния наследник на някогашния губернатор на Калифорния, плод на извънбрачната му връзка с прислужницата им.

Източник: thevoicemag





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР