64 са видовете спорт, в които Национална спортна академия „Васил

...
64 са видовете спорт, в които Национална спортна академия „Васил
Коментари Харесай

НСА стартира кандидатстудентската си кампания

64 са типовете спорт, в които Национална спортна академия „ Васил Левски “ (НСА) ще образова треньори през образователната 2018/2019 година. Скокове във вода, триатлон и боулинг се прибавят към необятната палитра от спортни специалности. Размерът на таксите за образование се резервира.

Освен треньор по тип спорт, НСА предлага и други настоящи и търсени на пазара на труда професионални квалификации, измежду които състезателен аниматор, състезателен управител, треньор по бойно-приложна физическа подготовка, треньор по приспособена физическа интензивност, треньор по кондиционна подготовка, състезателен коментатор, преподавател по физическо образование и кинезитерапевт. Дипломите от НСА се признават на всички места по света, а 80% от приключилите се осъществят в своята компетентност.

Кандидат-студентите имат право на избор при балообразуването. Те могат да предпочетат оценката от матура или да държат изпит в Академията, с цел да реализиран по-висок резултат. Детайлна информация, както и указател за кандидат-студенти, ще откриете в интернет страницата на Национална спортна академия, а при положение, че предпочитате да имате печатното издание – в книжарницата на Ректората в Студентски град.

Академията е измежду дребното висши учебни заведения в България, които съумяха напълно да изпълнят план-приема си за предходната акция. Основна причина за това е лидерското място, което НСА заема в рейтинговата система на университетите в професионално направление “Спорт “. Академията е измежду водещите висши учебни заведения и в другите професионални посоки – педагогика и публично здраве. Отличната материална база от открити и закрити спортни уреди, три планински и една морска образователна база, както и високата подготовка на преподавателите, измежду които олимпийски, международни и европейски първенци, трансформират НСА в неповторимо висше учебно заведение освен за България, само че и в района. Академията е от дребното университети в Европа, предлагащи образование на толкоз високо качество в областта на спорта, физическото образование, публичното здраве и рекреацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР