63 на сто от евродепутатите в бъдещия ЕП ще са

...
63 на сто от евродепутатите в бъдещия ЕП ще са
Коментари Харесай

Нови ще са 63 на сто от евродепутатите

63 на 100 от евродепутатите в бъдещия Екологичен потенциал ще са нови лица, сочат данни след провеждането на евроизборите в страните от Европейски Съюз, представени от VoteWatch. Преди 5 година 50 на 100 от евродепутатите бяха избрани отново. Най-успешни измежду " старите " евродепутати са германците, 48 на 100 от немските евродепутати бяха избрани отново. Най-много нови лица в Екологичен потенциал излъчват Румъния и Франция - надлежно със 75 и 73 на 100.

Данните за бъдещия състав на Екологичен потенциал значат, че огромна част от " институционалната памет " на Екологичен потенциал ще се изгуби, отбелязва VoteWatch. Много от евродепутатите, които са били докладчици по към този момент задвижени законодателни досиета и са придобили опит и знания в тях, ще бъдат сменени от нови фигури.

Сред избраните отново немски евродепутати е Исмаил Ертуг, който бе докладчик по предлагането по „ Пакет Мобилност 1 “   за завръщане на камионите на всеки четири седмици в страната на генезис и който евентуално ще продължи работата по законодателството, против което работиха българските евродепутати.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР