63-годишен свещеник предизвика възмущение, като се ожени за 12-годишно момиче

...
63-годишен свещеник предизвика възмущение, като се ожени за 12-годишно момиче
Коментари Харесай

Възмущение, тъй като свещеник, 63, се жени за момиче, 12, след като я избра, когато тя беше само на шест

63-годишен духовник провокира отвращение, като се ожени за 12-годишно момиче - което той шокиращо избра за своя младоженка когато е била единствено на шест години.

Мъжът, прочут като Gborbu Wulomo, Nuumo Borketey Laweh XXXIII, се ожени за младото момиче, съгласно известията на име Naa Okromo, като сватбата се състоя в събота, 30 март, в Нунгуа, Гана. Местните водачи опазиха шокиращата процедура и настояха, че е традиция да се „ отблъскват други мъже “ и брачният партньор ще би трябвало да изчака, до момента в който тя „ навърши законовата възраст за брак и раждане “.

Един посетител в сватбата сподели, че бракът е станал заради остарял бит, съгласно който свещеникът би трябвало да се ожени за девственица. Той също по този начин сподели, че в Нунгуа няма девойки на възраст над девет години, които към момента са девствени.

Свещеникът избрал момичето, когато било единствено на шест години. Сега купата от Гана Pulses оповестява, че се чака той да вземе присъединяване в друга гала, фокусирана върху пречистването. Смята се, че този обред й дава с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР