62-годишният Алек Болдуин и неговата 36-годишна съпруга Хилария ще станат

...
62-годишният Алек Болдуин и неговата 36-годишна съпруга Хилария ще станат
Коментари Харесай

Алек Болдуин чака пето дете

62-годишният Алек Болдуин и неговата 36-годишна брачна половинка Хилария ще станат родители за пети път. Това заяви брачната половинка на холивудската звезда в Инстаграм. Там тя качи видео, на което се чува сърцетуптенето на бебето.

„ Включете звука. Позволявам на детето на приказва, тъй като аз нямам думи, с цел да изразя по какъв начин ни кара да се усещаме този тон. Току-що получих добра вест, че всичко е наред и бебето е добре. Искам да споделя това с вас “, написа Хилария.

Преди година тя пометна, само че единствено след няколко месеца още веднъж забременя. За страдание и тази бременност се оказа несполучлива. Въпреки тежката загуба единствено след няколко дни Хилария и Алек признаха, че още веднъж ще опитат да имат дете… и както се вижда удържаха на думата си.

„ Ако имате деца, от време на време чувствате, че не можете да се спрете да имате още. Всеки път, когато те се появяват, ние си мислим: Това е прелестно. Нека си създадем още едно “, съобщи Болдуин.

Алек и Хилария са женени от 8 години. Те имат четири деца: Кармен на 6 години, Рафаел – на 4 година, Леонардо – на 3 година, и Ромео – на 22 месеца. Актьорът също по този начин има 24-годишна щерка от брака си с Ким Бейсингър. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР