61-годишната холивудска звезда Шарън Стоун позира топлес за корицата на

...
61-годишната холивудска звезда Шарън Стоун позира топлес за корицата на
Коментари Харесай

61-годишната Шарън Стоун се показа топлес СНИМКИ 18+

61-годишната холивудска звезда Шарън Стоун театралничи топлес за корицата на списание Vogue. Фотосесията пресъздава паметни фрагменти от кино лентата „ Първичен инстинкт ”, в който тя се снима преди 30-ина години.

Голяма част от феновете на актрисата не крият възхищението си от съвършените форми на американката. Въпреки възрастта си, звездата остава в изумително добра физическа форма. За едната фотография Стоун театралничи в мрежест чорапогащник и черно боди.



На различен кадър я виждаме с панталон с висока талия.





За наслада на мъжете, звездата е не запомнила да си постави блузка и театралничи по голи гърди.

„ Когато за първи път пристигнах в киното, бях шокирана по какъв начин шефовете на студиата разискват сексуалността на актрисите. Те се събраха към масата и решаваха дали съм добър в секса. Според тях, не бях задоволително възбуждаща ”, признава актрисата в изявление за списанието.

Тя прибавя, че в предишното на дамите въобще не им е било елементарно в киното, правата им постоянно не се зачитали, а облиците им постоянно били създавани от мъже и носели полов подтекст.

„ Жените в киното не са показани по този начин, както са в реалност. Голяма част от филмите са измислени от мъже и направени от мъже. Точно затова огромна част от персонажите ми са пияни, прочувствено нестабилни или имат някакви зависимости ”, признава Стоун.

източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР