60 предложения съдържа дневният ред на февруарското заседание на Общински

...
60 предложения съдържа дневният ред на февруарското заседание на Общински
Коментари Харесай

60 точки влизат в дневния ред на февруарското заседание на Общински съвет Стара Загора

60 оферти съдържа дневният ред на февруарското съвещание на Общински съвет Стара Загора, което ще се организира на 24 февруари от 9.00 часа в зала „ П.Р.Славейков “, заяви ръководителят на локалния парламент Мария Динева.

Старейшините ще гласоподават на второ четене приемането на Правилник за изискванията и реда за съфинансиране на културни планове в община Стара Загора, както и допълнение Правилника за изискванията и реда за даване на финансова поддръжка за новородено или осиновено дете на територията на Община Стара Загора. По време на тридесет и четвъртото съвещание ще бъдат гласувани промени в Правилника за финансово подкрепяне на процедури и действия по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на брачен начала, с репродуктивни проблеми на територията на Община Стара Загора. В четвъртък общинските съветници ще прегледат и опцията за разпределяне на дотация на „ Диагностично съвещателен център – I “ ЕООД гр. Стара Загора за финансиране активността на Триажен – Коронавирус кабинет през 2022 година

В дневния ред на локалния парламент влиза за разискване образуването на общинско дружество „ Гробищни паркове “, както и освобождението на шефа на общинското комерсиално сдружение Медицински център „ Дерма Гард – Стара Загора “ ЕООД и избиране на шеф до осъществяване на конкурс. На 24 февруари локалните старейшини ще гласоподават за основаване на Комисия за изследване на опциите за придобиване от Община Стара Загора на здания, благосъстоятелност на УМБАЛ „ Проф.д-р Стоян Киркович “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР