60 000 социалисти и симпатизанти на БСП се събраха на

...
60 000 социалисти и симпатизанти на БСП се събраха на
Коментари Харесай

На Бузлуджа Нинова обеща истинска съдебна реформа от септември

60 000 социалисти и симпатизанти на Българска социалистическа партия се събраха на " Историческа поляна " под Бузлуджа, където през днешния ден се организира годишният Национален събор на левицата. В речта си пред членове и леви почитатели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова даде обещание да се съеме с същинска правосъдна промяна незабавно след депутатската почивка - още от септември.

Членската маса на столетницата празнува през днешния ден 126 години от проведеното социалистическо придвижване у нас.

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова сложи в словото си две съществени задания пред Българска социалистическа партия. " Първата - да върнем вярата на народа и да му дадем възприятие за правдивост. Ако осъществим това, ще сме изпълнили нашата идеология ", сподели тя.

Нинова благодари на социалистите, че не са разрешили да станат част от " ръководството на суджука " в България. Тя благодари още, че са й дали своят вот доверие и са й повярвали, тъй че " в този момент страната ни да има двама почтени българи отпред - Румен Радев и Илияна Йотова ".

" Вие променихте България, социалисти ", сподели Нинова пред симпатизанти и почитатели на лявата концепция, пристигнали от цялата страна. " Партията е мощна, с помощта на вас, а не на своя хайлайф ", добави още тя, представена от своя пресцентър.

В словото си тя за следващ път се разгласи срещу паралелната страна, която ощетява народа с 10 милиарда лева годишно и прикани социалистите да стартират широкомащабна полемика по повод избора на обединен орган за битка с корупцията по високите етажи на властта.

Предложението на социалистите е шефът на този орган да се назначава от президента, а членовете му с 2/3 квалифицирано болшинство да се избират от Народното събрание.

" През септември поемаме самодейността и ще създадем същинска правосъдна промяна ", даде обещание пред множеството Корнелия Нинова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР