6-месечното мъниче Бял елен лопатар от варненския зоопарк търси осиновители,

...
6-месечното мъниче Бял елен лопатар от варненския зоопарк търси осиновители,
Коментари Харесай

Бял елен от варненския зоопарк търси осиновители

6-месечното мъниче Бял елен лопатар от варненския зоопарк търси осиновители, научи Moreto.net

По традиция осиновителят ще има опцията да даде име на " бебето ".

Малкият е роден през юни тази години, а от зоопарка напомнят, че акция по осиновяване не визира единствено бебетата, родени в зоокъта, а всички жители.

Всеки искащ може да стане осиновител на някое от животните. Неговият ангажимент ще бъде да заплаща избрана сума месечно за интервал от година или две. Средствата отиват за обезпечаване на по – положителни условия за съответния образец. Сумата, която се превежда на зоокъта, е друга според от животното. Всеки осиновител получава грамота.

Сред по – огромните животни, които имат благодетели, са кенгурата, камилите, лъвът Симба и други.

„ Всеки може да пристигна и да си познае обичаното животно. Много постоянно хората мислят, че осиновявайки животното си го прибират у дома. В този смисъл най – огромен интерес има към приматите. Обясняваме, че договорът може да е за 12 месеца и за две години, парите се превеждат по сметка. След това питат по кое време да дойдат да си приберат животното. “, описа преди време шефката на зоопарка Иванка Стоянова.

В зоологическата градина на морската столица има повече от 400 животни от към 60 типа. Едва 20 – 30 обаче имат осиновители.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР