Обявена е обществената поръчка за избор на изпълнител, който да

...
Обявена е обществената поръчка за избор на изпълнител, който да
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 7 май

Обявена е публичната поръчка за избор на реализатор, който да построи новата постройка на библиотеката във Варна. Прогнозната стойност е 64 млн. лв. без Данък добавена стойност. Това сподели информация със уеб страницата на Агенция по публични поръчки. Крайният период, до който могат да бъдат подавания заявление за присъединяване, е 6 юни.

Община Варна разгласи асортимент за набиране на претенденти за заемане на длъжностите старши и основен специалист в отдел " Общинска инфраструктура “ на дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване ".Подборът за заемане и на двете длъжности ще се организира посредством събеседване. Документите за присъединяване се показват в период до 18:00 часа на 17.05.2024 година

Коалиция " Продължаваме Промяната - Демократична България " записва своята листа с претенденти за народни представители от 3-ти МИР - Варна за присъединяване в изборите на 9 юни.

Неин лидер още веднъж е Даниел Лорер. Той е и на трета позиция в листата с претенденти за евродепутати.

261 инспекции към съдовете за разделно събиране на боклуци направиха през април чиновници на дирекция „ Екология и запазване на околната среда “ към Община Варна. Целта е да се реализира по-чиста и естетична среда за жителите и обезпечаване на условия за ефикасното действие на съществуващата система за разделно събиране на боклуци от опаковки.

Едни от най-хубавите куклени спектакли от София, Пловдив и Бургас гостуват на варненските деца по време на второто издание на Малък фестивал на куклите. Детският празник ще се организира от 11 до 13 май в Народно читалище " Отец Паисий " и във Фестивален и конгресен център. Малчуганите и техните родители ще могат да се насладят на пет театрални спектакъла в трите фестивални дни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР