6 дни след раждането, Джулиана Гани вече е записала бебето

...
6 дни след раждането, Джулиана Гани вече е записала бебето
Коментари Харесай

Едва на 6 дни: Бебчето на Джулиана Гани вече се бори за лайкове в конкурс

6 дни след раждането, Джулиана Гани към този момент е записала бебето Кай в бебешки състезания. Тя качи негова фотография в игра за лайкове, известни в обществените мрежи, а под фрагмента написа: " Аз съм при сладурите от състезанието. Дали заслужавам да печеля ще решите вие като гласувате за мен Споделете фотографията ми с цел да ме видят повече хора. Името ми е Кай Теодор Гецов и съм роден на 16.01.2023 година, 2820 година "

Кай беше изписан преди ден под звуците на арфа и с гурме храна.

Снимката, която разбуни обществените мрежи обаче и провокира доста мнения е тази, на която Кай се е гушнал в тати Теодор. Явно младият баща е в действителност необикновено благополучен от обстоятелството, че му се е родил правоприемник.
                             

В очите му на изписването се чете не самичък наслада и обич, само че и мъжка горделивост.

Джулката се похвали, че Гецов ги е посрещнал доста особено. Големи плюшени мечета, доста балони и меки килимчета радват мама и бебе вкъщи.

 
                             

" Изненадите за нас не стопират Теодор се беше погрижил да провежда особено посрещане за мен и Кай в дома ни в Пловдив Не ми го побира мозъкът по кое време е съумял, откакто беше неразделно до нас в болничното заведение в София даже и на самото раждане Благодаря за невероятното обръщение към сина ни " Да бъдеш! Да имаш! Да обичаш! " ", написа Гани в Инстаграм.

Джулиана повдигна завесата и по отношение на това по кое време батко Давид ще се срещне с Кай. Тя призна, че огромният й наследник непрекъснато пита за бебето и в най-скоро време ще го види.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР