59-годишният архитект Рекс Хойерман от Лонг Айлънд, САЩ, е обвинен

...
59-годишният архитект Рекс Хойерман от Лонг Айлънд, САЩ, е обвинен
Коментари Харесай

Обвиниха сериен убиец от САЩ за смъртта на 25-годишна майка на две деца

59-годишният проектант Рекс Хойерман от Лонг Айлънд, Съединени американски щати, е упрекнат за гибелта на четвърта жена – 25-годишната майка на две деца Морийн Брейнард-Барнс, съобщи Ройтерс.

Може ли поради премия от един милион злоти жена да докара до изтезанието на брачна половинка си?

Младата жена е изчезнала през 2007 година Обвинението е повдигнато шест месеца, откакто мъжът беше арестуван за гибелта на други три дами през 2009 година и 2010 година

Хойерман беше задържан юли предходната година и пледира почтен за убийствата на Мелиса Бартелми, Меган Уотърман и Амбър Лин Костело. Според следствието трите са били проститутки, а архитектът се е свързал с тях по онлайн разгласи секс услуги.

За всяка от жертвите той еднократно е употребявал телефон, който е изхвърлял по-късно. Делото против 59-годишния проектант се основава на ДНК доказателства, данни от мобилни телефони, които го свързват с жертвите, и свидетелски показания, че автомобилът му е забелязан пред дома на една от жертвите.

Тиха и задръстена студентка, която обича да танцува салса... само че в действителност - невъзмутим умопобъркан

Телата са открити до плажа Гилго, на малко разстояние с кола от вкъщи на обвинения. Датите, на които са изчезнали дамите, съответстват с пътувания отвън града на брачната половинка на Хойерман и тяхната щерка.

Ако бъде приет за отговорен по повдигнатите обвинявания, Хойерман ще получи пожизнен затвор без опция за подмяна.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР