58-годишната украинска балерина Валерия Яроцкая, която роди преди броени дни

...
58-годишната украинска балерина Валерия Яроцкая, която роди преди броени дни
Коментари Харесай

Ето я 58-годишната прясно родила бежанка-героиня Валерия

58-годишната украинска балерина Валерия Яроцкая, която роди преди броени дни второто си детенце - знамение на природата Виктория, се възвръща по учебник след интервенцията и за още по-голямо удивление и на здравното съсловие, и на елементарния човек - кърми на воля дребното кърмаче.

Добрите вести пристигнаха от страницата на журналистката от бюрото за следствия " Бърд " Татяна Кристи, която първа заяви за тежката орис на тогава бременната към момента балерина, бежанка от войната.

Оказва се, че Валерия и дъщеричката й живеят в животинско царство - в прилежащата стая в дребната къщурка в село Равда, община Несебър, са и трите кучета, които балерината съумява със сетни сили да вземе от Киев.

" Благодарение да донорите ни донесохме на Валерия облекла за дребната, памперси, мляко и всичко каквото е належащо за първите месеци. Донесохме й и пари в брой, които вие изпратихте. Подарихме на дребната Виктория обувчици за балерина, майка й доста се трогна от този жест.
Ще продължаваме да оказваме помощ на тази жена и я уверихме, че не е сама.

За хората, които не са осведомени с историята на Валерия – тя е пенсионирана професионална балерина от Киев. Пристига в България преди 9 месеца, бременна във втория месец. Това е второто й дете, първото е на 25 години. Вдовица е. Обича доста България и счита да живее тук до края на войната. После желае да се върне още веднъж в Киев и да продължи да преподава балет, както е правила до момента ", написа Кристи.

И припомня адреса за дарения:

Фондация „ Открито сърце “
IBAN BG47RZBB91551014552199
PayPal [email protected]
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР