58-годишната американска актриса Сара Джесика Паркър, заедно с 61-годишния си

...
58-годишната американска актриса Сара Джесика Паркър, заедно с 61-годишния си
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър се появи в рокля с огромна цепка в двореца Кенсингтън СНИМКИ

58-годишната американска актриса Сара Джесика Паркър, дружно с 61-годишния си брачен партньор Матю Бродерик, участваха на лятно празненство в двореца Кенсингтън. Знаменитостта написа на страницата си в Instagram, че това е голяма чест за тях.

„ Беше доста вълнуващо да участвам на градинското празненство Summer Eve в двореца Кенсингтън, проведено от нашите скъпи другари от Ambassador Theatre Group. Матю и аз бяхме в действителност трогнати и се радваме да участваме в набирането на средства в поддръжка на Фонда за театрални актьори на сър Сам Мендес. Благодарим ви, че ни посрещнахте. Очакваме с неспокойствие да се завърнем публично в Лондон единствено след няколко месеца ", гласи надписът.
   View this post on Instagram

Снимката тук демонстрира Сара в красива светлозелена рокля с надълбоко деколте и шифонени ръкави в жанр мантия.

Актрисата е оформила косата си на меки талази и е приключила визията с чифт сребристи сандали с железен ток.



Сара Джесика Паркър / Снимка: Getty Images

Освен нея на празненството участваха моделът и актриса Кара Делевин, която на драго сърце театралничи със Сара пред фотографите, Джена Коулман, Шарлот Тилбъри и доста други.

Партито в чест на Сара и Матю e проведено от изпълнителния шеф на Ambassador Theatre Group Марк Корнел. Това идва, откакто неотдавна беше оповестено, че Just Like That е възобновен за трети сезон на услугата за стрийминг HBO Max.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР