57-годишната красавица, един от най-известните супермодели в света, се появи

...
57-годишната красавица, един от най-известните супермодели в света, се появи
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста отново на подиума след 15 годишно прекъсване

57-годишната хубавица, един от най-известните супермодели в света, се появи по време на Седмицата на модата в Ню Йорк в петък, с цел да закрие шоуто на Fendi и означи първото си дефиле от 15 години.



Шоуто се организира в балната зала " Hammerstein " в Манхатън, Еванджелиста излезе за десерт, на финала на ревюто в зашеметяваща рокля от синя тафта на " Тифани ", съгласно " Footwear News ". Тя добави визията си с диамантени обеци, сребърни копринени ръкавици и чанта Fendi Baguette.



Еванджелиста се радваше на голяма поддръжка както от моделите на подиума, по този начин и от звездната аудитория в Ню Йорк. На предните редове бяха седнали Ким Кардашян и Сара Джесика Паркър. Другите известни имена в залата бяха Наоми Уотс, Уини Харлоу, Лори Харви, Шей Мичъл, както и колежките на Еванджелиста от 90-те Кейт Мос, Кристи Търлингтън, Амбър Валета и Шалом Харлоу.



Появата на Еванджелиста на Седмицата на модата се състоя малко откакто тя се появи на корицата на септемврийския брой на английския " Vogue ", оповестен предишния месец.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР