57-годишната жена от врачанското село Бъркачево, която вчера се заля

...
57-годишната жена от врачанското село Бъркачево, която вчера се заля
Коментари Харесай

Почина самозапалилата се заради мъж побойник

57-годишната жена от врачанското село Бъркачево, която през вчерашния ден се заля с бензин и се възпламени, е умряла нощес в "Пирогов ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи - Враца.

Сигналът за горящата жена е подаден през вчерашния ден към 13.20 ч. в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Бяла Слатина.

Изпратеният на мястото полицейски екип е открил, че след скандал сред съпрузи, 57-годишната Павлина А. се е заляла с бензин и се е самозапалила. Жената е превозена за лекуване в Клиниката по изгаряния на "Пирогов ", където макар напъните на лекарите е умряла нощес към 21 часа. Павлина е била с към 85 % изгаряния по цялото тяло.

Съпругът й Съби А. (56 г.) е арестуван в Районно ръководство на МВР-Бяла Слатина за изясняване на случая, като на същият са взети обтривки за съществуване на петролни артикули.

Образувано е досъдебно произвеждане. Според хората от Бъркачево, Съби злоупотребявал с алкохола и постоянно пребивал жена си, която бягала при съседи или близки, само че след това още веднъж се прибирала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР