56-годишната Салма Хайек разказа за основните си тайни за грижа

...
56-годишната Салма Хайек разказа за основните си тайни за грижа
Коментари Харесай

Салма Хайек: Без ботокс при стареенето

56-годишната Салма Хайек описа за главните си секрети за грижа за кожата. Актрисата гостуваше в подкаста Let " s Talk Off Camera и на въпроса на водещата Кели Рипа дали в миналото е употребила ботокс, тя изрично отговори: " Без ботокс! " Хайек сподели, че в никакъв случай не е прибягвала до инжекции с ботокс и тайната на нейната младост се крие в " постоянните медитации ", които е създала за себе си. „ Поради характерностите на моето тяло и здравословни проблеми развих необикновена медитация, която непрестанно развъртвам “, сподели Салма, добавяйки, че може да медитира по няколко часа дневно.


Методите й за медитация могат да се разграничават другите и най-важното в тях, съгласно актрисата, е чувството за сила. " Тя се движи и танцува във вас, предизвиквайки разнообразни усеща и чувства. Затова постоянно опитвам със звуци от трети страни. "

Много хора не считат медитацията за „ лекарство “ против стареенето: да вземем за пример брачният партньор на актрисата, френският предприемач и изпълнителен шеф на Kering Франсоа-Анри Пино не има вяра в успеваемостта на медитациите срещу стареене, само че Салма е сигурна, че работи. „ Когато упражнявам и излизам от стаята, хората ми споделят: „ О, Боже мой. Отново изглеждаш на 20. ” Звездата от Фрида видя, че незабавно откакто краткотрайно спре да медитира, кожата на лицето и тялото й стана по-отпусната.

Докато Салма Хайек и други актриси като Гуинет Полтроу и Дженифър Анистън се застъпват за естественото стареене, други, като звездата от " Сексът и градът " Ким Катрал, в противен случай, признават любовта си към инжекциите за хубост под формата на ботокс и филъри. „ Аз съм над 60 и ще се боря с остаряването по всевъзможен вероятен метод “, сподели Ким в изявление за The Sunday Times Style. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР