55-годишният Уил Смит наруши мълчанието си, след като съпругата му

...
55-годишният Уил Смит наруши мълчанието си, след като съпругата му
Коментари Харесай

Уил Смит след шокиращите признания на Джейда Пинкет Смит

55-годишният Уил Смит наруши мълчанието си, откакто брачната половинка му Джейда Пинкет Смит обществено разкри, че са били разграничени през последните седем години за първи път тази седмица. Актьорът отговори на искане за коментар от New York Times и описа какво е научил от новите записки на актрисата, озаглавени Worthy.
 Джейда Пинкет Смит и Уил Смит - разграничени, само че не и разведени
Защо Уил Смит и брачната половинка му са разграничени, само че не и разведени

Актрисата смъква картите на маса

В допълнение към казаното, че книгата " някак си го е събудила ", той споделя, че осъзнава, че Джейда е " по-издръжлива, интелигентна и състрадателна, в сравнение с той е разбирал ".

" Когато сте били с някого повече от половината от живота си, настава нещо като прочувствена слепота и прекомерно елементарно можете да загубите чувствителността си към неговите скрити нюанси и фини хубости ", написа той в мейл до изданието.
 Снимка 637900

Коментарите на Уил идват единствено няколко дни откакто Джейда, за която се ожени през 1997 година, шокира обществеността, когато призна в изявление за NBC News, че тя и брачният партньор й живеят разграничени животи, само че отхвърлят да се разведат. " Обещах, че в никакъв случай няма да има причина да се разведем. Ще се оправим с каквото и да е. Просто не съумях да наруша това заричане. Докато стигнахме до 2016 година обаче, към този момент бяхме толкоз изтощени от опити. Мисля, че и двамата към момента бяхме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че би трябвало да бъде другият човек ", добави тя.
 Джейда Пинкет Смит проговори - и за шамара на Уил Смит, и за изневерите, и за мислите за самоубийство
Джейда Пинкет Смит проговори - и за шамара на Уил Смит, и за изневерите, и за мислите за самоубийство

Какво разкрива актрисата пред People преди излизането на книгата ѝ Worthy

Малко след излъчването на изявлението, източник разкрива пред Hollywood Reporter, че децата на Уил и Джейда, Уилоу Смит (22 г.) и Джейдън Смит (25 г.) са " облекчени ", че майка им е решила да признае истината за раздялата. " Въпреки че Джейдън и Уилоу обичат майка си безпределно и възприемат нейното държание и метод на мислете, те са доста облекчени, че новината най-сетне излезе на бял свят, тъй че всеки може да продължи с живота си ", споделя близък до фамилията. " Те желаят всеки да бъде правилен на себе си и да не таи повече завист или секрети. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР