55-годишната бивша състезателка по художествена гимнастика показа, че в отлична

...
55-годишната бивша състезателка по художествена гимнастика показа, че в отлична
Коментари Харесай

Всички забравиха за скандала с дъщеря й Славея, след като Илиана Раева на 55 пусна тази снимка във Фейсбук

55-годишната някогашна състезателка по художествена гимнастика сподели, че в отлична форма на лятната си отмора. Илиана Раева обичайно споделя фотоси по бански от почивката си. Този път тя заложи на шантави цветни бикини. Шареното горнище на банския на Раева е украсено с обемни топки, наподобяващи клоунски костюм.
Летните фрагменти излизат единствено няколко дни след разразяването на огромен скандал към семейство Сиракови в медиите. Потребителите в мрежата даже спекулират, че тя ги е пуснала, с цел да отвлече вниманието на публиката от абсурда. В средата на предходната седмица Славея Сиракова написа жестоки думи, свързани с националния митинг на майките на деца с увреждания под надпис „ Системата ни убива “.
 Всички не помниха за абсурда с щерка й Славея, откакто Илиана Раева на 55 пусна тази фотография във Facebook

Родителите упорстват за промени и приемането на Закон за персоналната помощ, който да подсигурява самостоятелен живот на хората с увреждания. Ето част от писанията на Славея:
„ Историята познава десетки случаи на родители, основали поколение, и на такива, които са го изоставили. Съвременната медицина дава опция да видиш какво ти следва, с цел да вземеш най-хубавото решение на първо място за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, явно си решила и да бъдеш майка! Когато „ системата те убива “, търсиш метод освен да оцелееш, само че и да живееш пълноценно поради същото това дете, което си родила. Идва един миг обаче, в който се сблъскваш със личните си дефекти, незначителност и нарцисизъм.

В този миг естествено посредствената ти природа е подготвена да упрекна всичко и всеки и да си проправи път…
Истината е, че от такива „ майки “ ми се повръща! Или изоставяте децата си (виждам го всякога, когато вървя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), само че в този момент го видях поради цялата ви врява! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате оптимално потребен метод да сте на първо място положителни родители! Държавата и хората не са ви длъжни, само че всякога демонстрира човещина, поради моментите ви на безсърдечност!!! “

След като написаното от Славея се появи по всички медии, Илиана Раева побърза да я отбрани:
„ Долу ръцете от щерка ми! Написахте ли се?! Употребихте ли всички вероятни обети към Славея и фамилията ми?! Изхвърлихте ли експанзията от личните си тела?! Отървахте ли се от злобата си, която ви трови? “
Това бяха част от гневните думи, които Раева написа, като по този начин и не стана изцяло ясно какво е провокирало гнева на двете дами. Илиана оправда щерка си, обяснявайки, че по-късно е прецизирала, че приказва за майки, изоставили децата си.
Източник dir.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР