54-годишният Иво Масларов, който бе издирван от 2020 г. с

...
54-годишният Иво Масларов, който бе издирван от 2020 г. с
Коментари Харесай

Доведеният син на Масларова вече с обвинение

54-годишният Иво Масларов, който бе търсен от 2020 година с алена бюлетина от Интерпол за разстрела на бизнесдамата Станка Марангозова в София, е бил хванат в метрото в немската столица Берлин. Вчера доведеният наследник на бившата социална министърка Емилия Масларова бе предаден от немските на българските управляващи и към този момент е в ареста на Националната следствена работа, оповестиха на брифинг от Военно-окръжната прокуратура в София.



Днес на Масларов му е предявено повдигнатото обвиняване за обезпечение на убийството на 46-годишната жена на 10 октомври 2019 година в столичния жк " Младост ". Двамата имали неуредени финансови връзки.

Марангозова беше убита в главата от преминаващ край паркирания й автомобил моторист, до момента в който говорила по телефона с приятеля си Динко Геров. Трупът й бе открит точно от него, а до тялото на Станка имаше изкуствена бяла роза. Убиецът остави три гилзи на мястото на престъплението, а проектилите бяха открити в автомобила на Марангозова.

" Иво Масларов е разпитан в наличието на бранител, наложена му е прокурорска мярка 72-часов арест и следва внасяне на искане в съда за налагане на непрекъсната мярка " задържане под стража ", прецизираха военните прокурори.

Издирваният предприемач не е бил с изменена въшност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР