Инфлацията последните години оскъпи много неща, включително хранителни стоки. Тъй

...
Инфлацията последните години оскъпи много неща, включително хранителни стоки. Тъй
Коментари Харесай

Ето как методът на пазаруване 6 към 1 работи за Вас

Инфлацията последните години оскъпи доста неща, в това число хранителни артикули. Тъй като разноските се усилват и бюджетите не престават да се стягат, хората на всички места търсят нови, по-добри способи за извършване на покупки. Имайки поради това, основният готвач Уил Коулман, вкара метода за извършване на покупки на хранителни артикули 6 към 1 като метод за закупуване на хранителни артикули, като в същото време икономисва пари и време.

Как работи методът за извършване на покупки на хранителни артикули 6 към 1

Начинът, по който работи методът за извършване на покупки на хранителни артикули 6 към 1, е елементарен. Вие купувате:

Шест зеленчука (напр. моркови, чушки, лук)

Пет плода

Четири протеина (напр. пиле, тофу, телешко, яйца)

Три нишестета (напр. картофи, ориз)

Две неща за мазане или сосове

Едно занимателно нещо за себе си

Можете да приложите този способ в който хранителен магазин поискате. Целта на метода за извършване на покупки на хранителни артикули 6 към 1 също е елементарна. Той е предопределен да улесни извършването на покупки, да ограничи импулсивните покупки и да ви спести пари. Предназначен е да ви изкара от магазина преди да решите да купите нещо, от което нямате потребност, написа Yahoo Finance.

В TikTok доста хора настояват, че този способ работи за тях и че прави планирането на хранене доста по-лесно. Те също по този начин споделиха, че това им е помогнало да лимитират модифицираните храни прибавят в количката си, което им разрешава да се хранят по-здравословно.

Ако решите да изпробвате този хак за извършване на покупки, направете някои съпоставения на цените, когато вършиме листата си с хранителни артикули. Някои плодове и зеленчуци, да вземем за пример, ще бъдат по-евтини в избрани интервали от годината или в избрани магазини. Направете листата си въз основа на потребностите на вашето домакинство за здравословна, питателна диета — и потърсете понижени или налични цени, написа businessnovinite.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР