54-годишната Рене Зелуегър и половинката й, 44-годишният британски водещ Ант

...
54-годишната Рене Зелуегър и половинката й, 44-годишният британски водещ Ант
Коментари Харесай

Рене Зелуегър се сгоди

54-годишната Рене Зелуегър и половинката й, 44-годишният английски водещ Ант Анстед, са сгодени, като техни близки споделят, че до няколко месеца ще застанат и пред олтара, с цел да се врекат един на различен и към този момент публично да са семейство.

Подробности за бъдещата женитба обаче по този начин и не се разкриват, защото двойката държала всичко да остане в загадка и да не става притежание в общественото пространство. Поведението им не е изненадващо, защото и Рене, и Ант избират да държат връзката си надалеч от светлините на прожекторите и не разясняват взаимоотношенията си.

" Рене и Ант държат всичко към сватбата да остане в загадка. Тя е споделила за събитието единствено на хората от най-близкия си кръг. Връзката й с Ант е доста мощна, те са същински влюбени и нямат самообладание да станат семейство ", споделя техен прочут.

Новината за годежа идва единствено няколко дни, откакто Рене и Ант пуснаха обща фотография, на която са с две от децата на Анстед. На фрагмента обаче актрисата е скрила ръката, на която най-вероятно към този момент е стоял годежният й пръстен.

Припомняме, че това ще е втори брак за екранната Бриджит Джоунс. През 2005 година тя се врече на кънтри звездата Кени Чесни, само че връзките им завършиха с бракоразвод единствено четири месеца по-късно. Рене за малко беше сгодена и за комика Джим Кери, с който имаше връзка сред 1999-2000 година

Любимият й Ант, с който са дружно от 2021 година, пък има два брака зад тила си. Тв водещият е и татко на три деца, наследник Арчи и щерка Амели, от първата си брачна половинка Луис, и наследник Хъдсън, от втората си жена Кристина.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР