54-годишен варненец бе осъден на пробация и отнемане на шофьорската

...
54-годишен варненец бе осъден на пробация и отнемане на шофьорската
Коментари Харесай

Осъдиха варненец за юмрук в лицето на друг шофьор

54-годишен варненец бе наказан на пробация и лишаване на шофьорската брошура, откакто бе приет за отговорен за безчинство на пътя и причиняване на телесна щета на различен лидер. Това осведомят от пресслужбата на Варненския областен съд.

Случаят е от 4 април 2021 година Инцидентът станал на варненския бул. „ Княз Борис I ", в платното в посока от Спортна зала към кръстовището с бул. „ Цар Освободител “. Подсъдимият, който карал лека кола „ Ауди ”, спрял по средата на платното за придвижване и препречил пътя на ръководен от различен лидер автомобил. При червен светофар на кръстовището с бул. „ Цар Освободител “ 54-годишният, сърдит, че не бил пропуснат да премине в мечтаната посока, слязъл от колата си и през отворен прозорец блъснал с пестник в лицето другия лидер. Много участници в придвижването станали очевидци на хулиганската демонстрация и бил подаден сигнал в полицията.

В резултат на удара пострадалият получил травматичен оток и кръвонасядания по носа и лицето.

Според решението на съда, хулиганът ще би трябвало да изтърпи 6 месеца пробация с честота два пъти седмично на наложителната регистрация по сегашния адрес и осъществяване на наложителни периодически срещи с пробационен чиновник за същия интервал. Той бе лишен и от право да ръководи МПС за период от 9 месеца.

Присъдата предстои на обжалване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР