52-годишната Джулия Робъртс не спира да ни вдъхновява с външния

...
52-годишната Джулия Робъртс не спира да ни вдъхновява с външния
Коментари Харесай

Как Джулия Робъртс успява на 52 да изглежда като на 30?

52-годишната Джулия Робъртс не стопира да ни въодушевява с външния си тип: минаха 30 години от излизането на кино лентата „ Хубава жена “, а актрисата не се е трансформирала доста. Оказа се, че поддържането на младежкия тип на звездата не е мъчно. Бидейки работеща майка на три деца, физически няма време за дълги процедури за хубост и по тази причина се придържа към няколко елементарни ритуала.

Първо, тя постоянно измива си преди лягане . Още от началото на 80-те години употребява за премахването на грима Lancôme Bi-Facil Double-Action Eye Makeup Remover. „ Това е първият ми артикул от тази марка. Веднъж, в далечните 80-те, отидох в отдела за хубост в универсалния магазин Richard, поех надълбоко въздух и го купих “, признава актрисата.

Второ, холивудската звезда обръща особено внимание на овлажняването на както на лицето, по този начин и на ръцете си. При всяко свое пътешестване взема няколко крема и серума със предпазен фактор 15. „ Ако желаете да ме прегърнете, просто ще се изплъзна от ръцете ви “, майтапи се актрисата, като загатва за огромната си обич към хидратиращите артикули.

Тя  в никакъв случай не не помни да намаже лицето си със слънцезащитен крем , преди да излезе. „ Като виновен родител на три деца, които обожават да излизат на улицата, се апелирам за най-хубавите средства. Опитвах най-различни, само че се стопирах на марката Shade. Кремът им съвършено защищава и остава върху кожата, без значение какво вършиме. Това е някаква магия. “

Джулия има една от най-известните холивудски усмивки. Ще се изненадате да научите по какъв начин актрисата съумява да поддържа зъбите си . „ Почиствам ги със сода за самун. Дядо ми слагаше порядъчен пласт сода върху четката си за зъби – през целия си живот той имаше единствено един негоден зъб “, споделя Робъртс своята загадка за сияйна усмивка.

Холивудската хубавица не може да откаже от въглехидратите и бисквитките, само че се пробва да се храни уравновесено , на което учи и цялото си семейство. Актрисата стартира деня си с паница с домашна гранола, горски плодове и кисело мляко или мъфин от или банан. На обяд Джулия яде запечен артишок или къс от с пшеничен пилаф. Вечерята на Робъртс е най-често сьомга с джинджифилова коричка, киноа и зеленчуци или лаврак с аспержи.

Говорейки за спорта, актрисата признава, че не е почитател на усилените тренировки. Джулия избира йогата, пилатеса, плуването и плиометрията . „ След 90 минути пилометрия си лежа и си мисля какъв брой е хубаво, че всичко това е зад мен “, споделя Джулия.

Въпреки всички артикули за, макар спорта и храненето главната загадка на хубостта на Робъртс е щастието : „ Хората, които са същински щастливи, в действителност са красиви “. По думите на актрисата, тя не се опасява да остарява. Джулия има вяра, че би трябвало умерено да възприемаме този витален развой и просто да се любуваме на това, което имаме.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР