51-годишният пенсиониран полицай Димитър Даскалов, чийто труп бе открит вчера

...
51-годишният пенсиониран полицай Димитър Даскалов, чийто труп бе открит вчера
Коментари Харесай

Мъртвият полицай Димитър Даскалов блъснат от кола и захвърлен в дерето?

51-годишният пенсиониран служител на реда Димитър Даскалов, чийто мъртвец бе открит през вчерашния ден в местността Комина, може да е блъснат от кола на пътя, а тялото му да е изхвърлено на пустото място. Това коментирали локалните по време на издирването му, написа „ Телеграф”.

Точно там, край асфалтовия път, се губели следите му. От мобилния оператор засекли финален сигнал на същото място от телефона на Димитър. Там ловното куче на Даскалов също изгубило следата му. Затова хората от Първенец допускаха, че може да е блъснат от автомобил и водачът да се е опитал да прикрие злополуката.

Според полицията обаче при първичния оглед на натрупа на Димитър не били открити следи от принуждение.

Припомняме, че някогашният служител на реда Димитър Даскалов изчезна мистериозно в гората на пловдивското село Първенец на 27 юли. След непрекъснато търсете, съвсем непрекъснато през вчерашния ден той бе открит мъртъв от сина си Илия и брат му Георги. Двамата всеки ден участваха в доброволните екипи. Тялото на Димитър е в Съдебна медицина, с цел да се откри дали е умрял от раната на главата си в резултат на рухването, или е бил с начупени крака и е умрял в пъклен страдания, страдайки дни наред.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР