51-годишният мъж се оказал и без книжка, с прекратена регистрация

...
51-годишният мъж се оказал и без книжка, с прекратена регистрация
Коментари Харесай

Мъж издаде познат, седнал мъртво пиян зад волана в село Николово

51-годишният мъж се оказал и без брошура, с прекъсната регистрация и без годишен механически обзор на автомобила

На 10 февруари към 23:00 часа, посредством ЕЕН 112, в ОДМВР – Русе е подаден сигнал за пийнал лидер в село Николово. Изпратените на място полицейски чиновници от Второ районно управление (на МВР) са открили двама мъже на 25 и 51 години.

По-младият обяснил на униформените, че пътувайки към селото е забелязал лек автомобил " Ауди " да криволичи по пътя и на влизане в селото даже му сякъл пътя, а след това му дал знак и спрели на отбивка, където разпознал мъжа зад кормилото и усетил, че мощно лъха на алкохол, също така говорел неразбрано, при което незабавно е алармирал на 112, оповестиха от полицията в Русе.

51-годишниятмъж е признал пред чиновниците, че е пил. Последвалата проба с техническо средство е посочила резултат от над 2 промила в издишания въздух. След информация е изяснено още, че мъжът е недееспособен лидер, а управляваният от него автомобил " Ауди " е с прекъсната регистрация и без годишен механически обзор.

За установените нарушавания са формирани 3 акта и един фиш. Мъжът е конвоиран до болничното заведение, където е дал кръвна проба за химическо проучване. Резултатът от проучването е посочил централизация на алкохол в кръвта на лидера от 2,66 промила.

По случая е формирано бързо произвеждане по разказа на Второ районно управление (на МВР).
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР