50-годишният Светлан Петров, който беше арестуван със сериозни количества наркотици

...
50-годишният Светлан Петров, който беше арестуван със сериозни количества наркотици
Коментари Харесай

Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма

50-годишният Светлан Петров, който беше задържан със съществени количества опиати в петък, към този момент е на независимост. Това оповестиха за от прокуратурата, представени от " Флагман ".

Въпреки че е сгащен с 3 кг дрога, бургазлията в началото е упрекнат само за държане, само че не и за разпространяване на опиати. Предстои обвиняването да се преквалифицира и едвам по-късно окръжният прокурор може да изиска непрекъсната мярка за Светлан, който не е осъждан досега.

Съседи разкрили пред изданието, че Петров не се е прибирал в дома си към този момент 4 дни, откогато е изкаран от там с белезници от ченгетата. Хората описват, че в петък рано сутринта къщата на ъгъла на ул. „ Пробуда” и „ Гладстон” почерняла от полиция. Служителите на реда тършували към 4 часа в жилището на Светлан. Излизали един по един от там с чували с марихуана. Хората видели по какъв начин с изключение на Петров, униформените водят и майка му. Възрастната жена обаче най-вероятно единствено е разпитана в районното, защото живеела на същия адрес.


Наблюдателни бургазлии забелязали сред тези саксии и стръкове марихуана

Полицаите разкрили опиати в съвсем всяка от стаите на дома на 50-годишния мъж. Дрога е открита даже и в дрешника на Светлан, а таванът бил употребен за сушене на готовата продукция.

По-бдителни съседи описаха, че забелязали саксии с дрога даже на видно място в двора на къщата, само че не съобщили на полицията, защото се страхували. Интересен факт е, че ОДМВР-Бургас се намира единствено на метри от вкъщи на Петров.


Ченгетата разкрили опиати даже и в дрешника на Светлан; фотография: ОДМВР-Бургас

Бургазлията бил без работа повече от 3 години, само че все пак показал забележителни финансови благоприятни условия. За това свидетелстват и откритите при акцията два плика с 16 200 лв. и 5 160 евро. Иззетата дрога също щяла да докара съществени доходи на дилъра. 1 гр от лекия опиат се търгувал сред 10 и 15 лева на улицата, довериха за Флагман.бг проверяващи.

Източници на изданието от ъндърграунда пък разкрили, че последно Светлан е работел за самоубилия се Кристиян Коджуклиев. Петров е бил един от най-доверените хора на посочения за лейтенант на Митьо Очите. Той бил водач и охранител на Коджуклиев, който последно живял на квартира на ул. „ Пробуда” – единствено на няколко метра от къщата на Петров.


Кристиян Коджуклиев на влизане в Бургаската правосъдна палата

Припомняме, че при започване на 2013 година Коджуклиев постави завършек на живота си, скачайки от 6-ия етаж на блок в столичния квартал „ Банишора” след съвещание на Специализирания углавен съд по обвиняване против него за рекет на скандалния айтоски юрист Венелин Вълчев. Негови близки се усъмниха, че Кристиян е кадърен на сходен обезверен ход.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР